

- Иванчо, как звучи в бъдеще време "женя се"?
- Развеждам се...

- Госпожо, вече ви казах - аз съм ветеринар!
- Ох... и аз съм една патка!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Синеоката хубавица напоследък полага много грижи за външния си вид и изглежда по-добре от всякога
Болярите плащат най-много и за кайма. Цената й тук е 7,80 лв./кг, докато столичани броят 7,20 лв./кг
Около 2500 души са на пазара на труда в туристическия сектор, насочваме подкрепата си към тях
Сиренето става лукс, куфарни търговци пак тръгнаха с млякото
Дава се ясна представа за „дъното“ на кризата и състоянието на различните аспекти на икономиката, от което ще започне бъдещото възстановяване
От Министерството на туризма заявиха, че ще извършат проверка на плажа
Данъкът става 9% за ресторантьорски и кетъринг услуги, за доставка на книги и за бебешки храни и пелени
Намалението на ставката на ДДС за конкретни стоки/услуги, макар на пръв поглед да изглежда със сравнително ограничен ефект, представлява изменение на цялата философия на данъчната система в страната
Всяка седалка, заета от чужд турист в самолетите, ще се дотира по 35 евро
Ресторантьорският бранш може и трябва от всяка негативна ситуация да мотивира креативност, за да стане по-гъвкав, убеден е дългогодишният предприемач Юлиян Георгиев